English
Start Free trial

6 functionalitati KeyVision PRO utile pentru munca de acasa

In aceasta perioada, echipele de avocati din intreaga lume se afla in fata uneia dintre cele mai mari provocari din ultimele zeci de ani: munca de acasa. Atunci cand lucreaza remote, profesionistii din domeniul legal au nevoie de diferite instrumente pentru a-i ajuta sa lucreze eficient. Iata cateva functionalitati oferite de KeyVision PRO care pot fi de mare ajutor pentru echipele care lucreaza de acasa:

Timerul KeyVision PRO, cea mai simpla metoda de inregistrare a timpilor cand lucrezi de acasa

Atunci cand am inceput sa lucram la noul KeyVision PRO, am gandit functionalitati simple, care sa fie de ajutor pentru avocatii care muncesc mult si au nevoie de sa-si eficientizeze munca. Timerul (cronometrul) este una dintre ele – porneste-l si lasa-l sa ruleze cat lucrezi. Cand ai terminat taskul, salveaza activitatea cu doar un click si foloseste-o in procesul de facturare. 

Calendarul de Litigii, must have cand lucrezi remote

In aceasta perioada termenele si prezentarile in instanta sunt motiv de permanente schimbari si anulari. Integreaza calendarul de Litigii cu calendarul tau si primeste informatiile importante legate de sedintele de instanta direct in telefonul sau calculatorul tau. Foloseste tabloul de bord dedicat, instrumentele de administrare a task-urilor si notificarilor zilnice, impreuna cu integrarea cu portalul instantelor.

Managementul taskurilor, pentru o mai buna manageriere a echipei remote

Atunci cand intreaga echipa lucreaza de acasa, procesul de impartire si evolutie a taskurilor devine vital pentru functionarea proiectelor. Aloca sarcini pentru fiecare membru al echipei si finalizeaza proiectele la timp urmarind sarcinile alocate pentru fiecare membru al echipei. Imbunatateste flow-ul de lucru printr-o analiza periodica a alocarilor de taskuri. 

Work in Progress pentru munca de acasa

Urmarește timpii nefacturați și tot procesul de aprobare a timpilor in cadrul echipei, direct in cadrul functionalitatii WIP. Odata introdusi timpii de catre membrii echipei, decide ce timpi incluzi pe factura catre client si ce pastrezi pentru facturile viitoare. 

Facturare usoara chiar si cand lucrezi de acasa

KeyVision PRO ofera posibilitatea de a seta facturarea fiecarui client si proiect in parte, pentru un process de facturare usor si efficient: fie ca alegi o facturare adaptata, cu tarife fixe, fie ca optezi pentru una mixta, cu plata bazata pe senioritate, sistemul te va ajuta sa facturezi rapid, cu doar cateva click-uri – tot ce ai de facut este sa aprobi timpii introdusi. In plus, vei putea avea actualizarea automata a tabloului de bord dedicate pentru a vedea cand un nou set de timpi a fost adaugat, astfel incat sa poata fi facturat.

Raportare eficienta pentru masurarea performanței echipei in timp real

Analiza evolutiei echipei de avocati si a firmei de avocatura presupune analiza unor rapoarte de eficienta si performanta a muncii, echipei si clientilor firmei. KeyVision PRO a fost gandit inca de la inceput ca un tool care sa ii ajute pe avocati si pe partenerii din firmele de avocatura sa aiba o privire de ansamblu asupra evolutiei firmei lor, intr-un mod vizual si punand accentul pe date de performanta. Cu doar cateva clickuri vei putea vedea cat s-a facturat per avocat, care este rata medie de facturare sau care este rata de recuperare pentru un anumit client. Descopera si alte rapoarte pe care le poti folosi in modulul de raportare KeyVision PRO in articolul pe care l-am publicat pe blog in urma cu cateva luni.

Vrei sa testezi aceste functionalitati KeyVision PRO? Fa-ti un cont si beneficiaza de 15 zile de free trial.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer