English
Start Free trial

Sincronizam termenele de instanta din KeyVision cu calendarul tau

Urmariti termenele de instanta, task-urile active, concediile si alertele din KeyVision direct in calendarul vostru. Puteti sincroniza toate aceste informatii disponibile in KeyVision cu orice alt calendar, fie ca e vorba de Outlook, Gmail, iCal, etc.  In cazul termenelor de instanta, se sincronizeaza inclusiv comentariile de pe portal just.

Sincronizarea calendarelor se poate realiza urmand acesti pasi:

1. Selectie Calendar- in fereastra de calendar, selectezi pentru care utilizatori doresti (de exemplu doar pentru tine) sau pentru toti.

2. Obtinere link de sincronizare- click pe Sync – se va deschide o fereastra cu link-ul generat de sistem. In Google este nevoie de link-ul efectiv, iar Outlook stie sa trateze direct link-ul. Link-ul generat este o cheie unica pentru selectia ta (firma/utilizator/filtre).

3. Adaugare in Outlook- doar dai click pe link-ul de jos si daca ai Outlook instalat si deschis, se va deschide automat in calendar si ti-l va adauga. Click pe Launch Application va deschide fereastra de confirmare. Click pe Advanced pentru a modifica numele calendarului si click pe Yes pentru a crea calendarul.

4. Adaugare in Google- se copiaza link-ul din fereastra de la punctul 2. Se deschide Google Calendar si se alege Other calendars / Add by URL. La click pe butonul Add se va descarca calendarul.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer