English
Start Free trial

KeyVision, un software pentru avocatii viitorului

Un studiu Deloitte privind provocarile la nivel global in domeniul avocaturii arata ca adoptarea tehnologiei, scaderea eficientei, lipsa timpului si schimbarea modelelor de business sunt in topul provocarilor cu care se confrunta firmele de avocatura din intreaga lume. Astfel, un important trend pe piata avocaturii este digitalizarea serviciilor juridice, pentru a raspunde provocarilor aduse de cantitatea imensa de informatii procesate astazi si pentru a eficientiza activitatea avocatilor.

Cu o experienta de 10 ani in domeniul LegalTech, Softventure lanseaza noul KeyVisionPRO, o solutie online dedicata management-ului cabinetelor si caselor de avocatura. Aceasta este primul soft pentru avocati din Romania in care avocatii pot sa isi faca singuri un cont online rapid si automat, fara implicarea vreunei alte persoane.

Totodata, KeyVisionPRO urmeaza trendul international in LegalTech de consolidare intr-un singur soft a tuturor aspectelor de business relevante pentru o firma de avocatura: pontaje pentru avocati, facturare usoara pentru avocati, resurse umane, marketing sau vanzari. Solutia a fost construita modular, pe pachete ce includ managementul dosarelor de instanta, urmarire insolventa, urmarirea costurilor si a activitatilor avocatilor si facturare. Solutia include si un puternic modul de business intelligence, cu analize detaliate de performanta a firmei, clientilor, practicilor sau avocatilor. Totodata, in premiera pentru Romania, KeyVisionPRO ofera un modul unic de Customer Relationship Management (cunoscut drept CRM avocati), in care se pot urmari activitatile de vanzari, marketing & business development.

”KeyVisionPRO este o suma a lectiilor invatate de-a lungul celor 10 ani de suport tehnologic pentru mii de utilizatori din cadrul firmelor de avocatura, mici sau mari deopotriva. inca de la inceput ne-am ghidat dupa doua principii. in primul rand, sa facem un soft complet si in acelasi timp prietenos, care sa permita clientilor nostri sa-si raspunda rapid la intrebari de genul – cat de profitabil este un client sau ce performanta are un avocat. Apoi, tot procesul de subscriere sa fie disponibil 24/7 si la fel de simplu cum este cel de creare a unui cont de Facebook sau LinkedIn. Astfel, utilizatorii KeyVisionPRO vor avea mai mult timp pentru profesie si lucrurile cu adevarat importante”, a declarat George Barcun, General Manager Softventure.

Solutiile KeyVision se bucura de increderea unor importante case de avocatura din Romania, precum NNDKP, Filip & Company, Peli Partners, bpv Grigorescu stefanica, tuca Zbarcea si Asociatii, Eversheds, Bondoc si Asociatii, Hategan Attorneys, Maravela si Asociatii.

KeyVisionPRO este un produs software international care face parte dintr-o suita de aplicatii dezvoltate de firma SoftVenture exclusiv pentru piata avocaturii. Din aceasta suita mai fac parte solutiile KeyVision si KeyVision Litigations. Totodata, Softventure ofera pentru piata avocaturii din Romania una dintre solutiile de top dedicate managementului documentelor la nivel mondial, M-Files, recomandata de Gartner Inc.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer