English
Start Free trial

Preia controlul asupra proiectelor tale

Chiar daca esti un cabinet individual sau o firma de avocatura, KeyVision iti ofera toate functionalitatile de care ai nevoie in activitatea ta de zi cu zi

KeyVision PRO - Soft avocati - Dashboard

Tot ce ai nevoie, intr-un singur loc

De la timesheet la facturi si de la proiecte la taskuri, KeyVision aduna intr-un singur loc toate instrumentele de care ai nevoie pentru o activitate de success. Creeaza profile de clienti, defineste proiecte, introdu onorarii diferite in functie de senioritate, creeaza timpi si facturi in functie de criteriile definite si adauga sarcini in calendarul online pentru a-ti eficientiza activitatea.

Tablou de bord KeyVision PRO - soft pentru avocati

Litigii

Instrumentul de care ai nevoie pentru a-ti manageria mult mai usor dosarele: creeaza dosarul, conecteaza-l cu platforma ECRIS si vei primi zilnic noutati legate de evolutia acestuia. Astfel, nici nu vei rata nimic important si te vei putea concentra pe managementul echipei – cine, cand si unde se va ocupa de termenele din dosar. In plus, vei avea accces la istoricul de caz, comentariile colegilor si calendarul.

Instanta - Keyvision PRO -soft avocati

Clienti & Dosare

Toti clientii, toate contactele importante si toate dosarele, intr-un singur loc. Vei putea emite facturi catre diferite entitati fiscale ale aceluiasi client si stabili bugete si reguli de facturare, taskuri si adauga referinte. Urmareste dashboard-ul dedicat, pentru a verifica incasarile, sarcinile in desfasurare si profitul.

Clienti si dosare KeyVision PRO - soft pentru avocati

Facturare

Mai simplu de atat nu exista: alege intre tipuri diferite de onorarii fixe sau bazate pe diverse criterii – senioritate sau discount si creeaza proforma si facturi fiscal pentru clientii tai. In cazul in care lucrezi pe proiect, defineste bugetul si vei fi anuntat atunci cand te apropii de depasirea lui. Schimba regulile de facturare si lasa softul sa faca restul.

Facturare avocati - KeyVision PRO - soft pentru avocati

Raportare

Afla care sunt punctele tari si punctele slabe in compania ta cu ajutorul rapoartelor detaliate, care te ajuta sa-ti analizezi afacerea din diferite perspective. De la onorarii negotiate, la venituri si profit la nivel de companie, practica sau avocat, profit si pierderi, toate aceste informatii te vor ajuta sa iei deciziile de business potrivite.

Rapoarte avocati KeyVision PRO, soft pentru avocati

Koala Docs

Automatizare template-uri, clauze contractuale si paragrafe uzuale, direct in Word. Fa-ti un upgrade la contractele tale folosind template-uri dinamice si paragrafe refolosibile, fara a parasi Word. Adauga si foloseste template-uri si jongleaza cu clauzele contractuale din cateva click-uri. Nu trebuie sa reinventezi roata de fiecare data cand incepi o intampinare sau un contract. Salveaza in KoalaDocs documentul de la care vei incepe lucrul si partajeaza-l cu toata echipa.

VEZI MAI MULTE

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer