English
Start Free trial

Aplicatia mobila KeyVision PRO, disponibila in App Store
si Google Play

Vrei sa iti poti adauga timpii cat astepti intre doua intalniri? Urmareste dosarele si consulta-ti situatia timpilor realizati si veniturile obtinute. Introdu timpi si tarife si obtine facturi cu doar cateva atingeri de ecran. Descarca aplicatia mobila KeyVision PRO pe telefonul tau si scapa de timpii pierduti, eficientizandu-ti astfel activitatea. Fie ca folosesti un iPhone sau un telefon mobil care foloseste sistemul de operare Android (cu Google Play App Store), cauta si descarca aplicatia mobila KeyVision PRO si eficientizeaza-ti activitatea!

Clientii KeyVision PRO pot beneficia de aplicatia mobila KeyVision PRO prin descarcarcarea din App Store si instalarea in propriul telefon. Pentru a folosi functionalitatile aplicatiei mobile, va fi necesar sa va logati in contul dumneavoastra KeyVision PRO, cu username-ul si parola pe care le-ati selectat deja in aplicatie.

Odata cu logarea in cont, veti avea acces la:

  • Tabloul de bord propriu, cu timpi (cu optiunea de introducere timpi), contorizare timpi si targetul de ore saptamanal, cu numarul de ore deja realizate), taskuri si intalniri
  • Tabloul de bord de firma (in cazul in care rolul din aplicatie iti permite accesul la aceste date), cu evolutia facturilor neincasate din ultimul an, oferita sub forma vizuala si situatia platilor, facturilor neincasate, facturilor neincasate carora le-a expirat termenul de plata, total facturat si totalul de facturat
  • Termene – care aduce termenele de astazi si termenele noi (cu precizarea ca daca anumite termene aparute nu au solutie, vor aparea cu eticheta „Nou”)
  • Profil – unde pot fi gasite informatii precum numele si functia utilizatorului (cea completata in setarile din aplicatie), fotografia de profil si optiunea de Logout.

Este aplicatia mobila KeyVision PRO la fel de sigura?

 

Da, aplicatia mobila KeyVision PRO foloseste aceleasi reguli de securitate precum aplicatia pe care o folositi zi de zi la birou pentru managementul activitatii firmei de avocatura. La fel ca aplicatia KeyVision PRO, serverele pe care functioneaza aplicatia sunt legate de serverele de gazduire din Germania (ce beneficiaza de toate facilitatile asociate – back-up  incremental, protectie DDos, folosim criptarea SSL si acelasi nivel de securitate pe care il folosesc si cele mai puternice banci). Continuam sa fim certificati ISO 9001 si implementam o serie de proceduri stricte relativ la tot ce inseamna acces la serverele si bazele de date de productie, iar aceste proceduri sunt extinse si la nivelul aplicatiei mobile.

 

Nu esti inca client KeyVision PRO, insa vrei sa iti transformi activitatea cu ajutorul tehnologiei? Nimic mai simplu – creeaza-ti un cont pe KeyVision PRO si incearca-i functionalitatile, pe calculator si pe mobil. Ai 15 zile de acces gratuit si preturi de la doar 9 euro pe luna. 

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer