English
Start Free trial

Despre KeyVision

Ajutam echipele de avocati sa-si atinga potentialul maxim. Focusul platformei KeyVision este cel de a sprijini avocatii sa lucreze mai eficient si astfel sa obtina maximul posibil din activitatea lor.

KeyVision PRO - Soft avocat - casa de avocatura

”KeyVisionPRO este suma lectiilor invatate in cei 10 ani de suport tehnologic pentru mii de utilizatori din cadrul firmelor de avocatura. Inca de la inceput ne-am ghidat dupa doua principii: sa facem un soft complet si prietenos, care sa permita clientilor nostri sa-si raspunda rapid la intrebari de genul - cat de profitabil este un client sau ce performanta are un avocat si apoi, procesul de subscriere sa fie usor si rapid".

George Barcun Managing Director

KeyVision pana acum

Dorinta noastra este sa construim cele mai bune solutii software pentru avocati, firme de avocatura si departamente de legal, pentru a-i ajuta sa-si dezvolte afacerile cu ajutorul instrumentelor digitale. Am inceput aceasta calatorie in urma cu 10 ani si continuam sa ne dezvoltam si sa cautam raspunsuri pentru problemele semnalate de profesionistii din domeniu, cu ajutorul inovatiei. Provocarea de a lucra cu cele mai mari case de avocatura ne-a ajutat nu doar sa intelegem care sunt problemele cu care se confrunta avocatii in activitatea lor de zi cu zi, ci si sa cautam noi si noi solutii pentru aceste provocari.

Echipa Keyvision PRO - 10 ani de experienta si know how

Experienta & Suport

In ultimii 10 ani am sprijinit sute de firme de avocati de diferite marimi, punandu-le la dispozitie know-how-ul si expertiza din business development, project management si tehnologie. Ne bucuram ca reusim zi de zi sa descoperim noi solutii pentru provocarile acestora si ca, cu ajutorul KeyVision, companiile s-au dezvoltat si si-au consolidat evolutia.

Suport si tehnologie - Keyvision PRO, soft pentru avocati

Know-how si tehnologie pentru avocati

Echipa KeyVision are o experienta combinata de peste 30 de ani in proiecte software complexe, de la analiza si consultanta la management de proiect, dezvoltare si implementare de solutii software international.

Know how si experienta - Echipa Keyvision PRO, soft pentru avocati

KeyVision este instrumentul ideal pentru firme de avocatura.
Fie ele mari sau mici.

Focus pe inovatie

Aducem tehnologia in activitatea de zi cu zi a avocatilor, oferindu-le instrumente inovatoare pentru eficientizarea activitatii.

Schimbare de paradigma in legal business development

Credem ca orice firma de avocatura este o afacere care trebuie sa se dezvolte. De aceea iti oferim o aplicatie software care sa te ajute sa obtii rezultate mai bune, prin eficientizarea activitatii echipei si prin oferirea de informatii importante privind evolutia sarcinilor si a rezultatelor.

Flux de lucru mai bun, rezultate mai bune

Uita de exceluri si de timpi pierduti pentru tine si intreaga echipa, foloseste instrumentele care te ajuta sa optimizezi fluxul de lucru in cadrul echipei si eficientizeaza astfel activitatea. Vei reusi astfel sa iti cresti profitabilitatea si satisfactia angajatilor.

Ințelege-ti mai bine afacerea

Foloseste rapoartele detaliate si personalizate de performanta a echipei tale pentru a vedea care sunt cele mai profitabile dosare, cei mai eficienti avocati si unde ai probleme, pentru a lua deciziile potrivite.

Creste performanta firmei tale de avocatura

Cu ajutorul instrumentelor de Marketing si Business Development, reusesti sa transformi ofertele in clienti noi si leadurile in new business.

Optimizeaza-ti activitatea

Timpi, facturare, task-uri, managementul dosarelor si clientilor, rapoarte – toate ingredientele de care ai nevoie, intr-un singur loc.

Descopera functionalitatile

Imbunatateste-ti eficienta

Instrumentele de care ai nevoie pentru a avea o imagine completa asupra echipei si proiectelor. Monitorizeaza problemele si gaseste solutii.

Descopera functionalitatile

Creste-ti profitabilitatea

Descopera indicatorii de performanta ai echipei tale in timp real, toate la un click distanta. Analizeaza informatiile detaliate si ia decizii in consecinta.

Descopera functionalitatile

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer