English
Start Free trial

Ce instrumente te ajuta pentru a lucra de acasa

Uneori, munca de acasa (cunoscuta si sub numele de work-from-home) iti poate ajuta firma de avocatura sa reziste unei perioade dificile. Sa lucrezi si sa fii parte dintr-o echipa poate deveni o mare provocare, pentru care exista insa solutii. Pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru business-ul tau in aceasta perioada complicata, iata cateva aplicatii online care iti vor ajuta echipa sa continue sa lucreze.

Instrumente de comunicare si project management pentru work from home

Orice organizatie care decide ca trebuie sa abordeze ”work-from-home” va avea nevoie de cateva instrumente pentru comunicare si managementul proiectelor. De multe ori, comunicarea intre membrii echipei poate deveni un ”calcai al lui Ahile”, insa instrumentele tech pot veni in ajutor pentru a reusi membrii echipei sa interactioneze si sa inteleaga corect task-urile pe care le au de finalizat. Daca de obicei folositi telefonul pentru a comunica, acum instrumente precum Skype sau Google Meet pot deveni ajutoare de nadejde – ambele permit share de ecran si chat, astfel incat comunicare sa se faca cat mai usor. in plus, daca ai nevoie de instrumente mai complexe, poti alege Slack, care permite creare de grupuri si liste de subiecte. Pentru project management, Asana sau Jira sunt cele mai cunoscute tool-uri internationale.

Management si share de documente

Fiecare echipa lucreaza cu documente in diverse moduri – de la creare de contracte, la pregatire de oferte si prezentari, iar munca remote poate afecta fluxul de lucru cu documente in companie. Exista insa multe instrumente online care pot veni in ajutor – platforme precum Google (Drive / Docs / Sheets) sau Microsoft (OneDrive/Sharepoint sau Office 365) ofera o paleta larga de posibilitati de a crea, edita si share-ui documente, care pot fi utilizate de intreaga echipa. Pentru a-ti transforma documentele din companie in template-uri pe care le pot folosi toti membrii echipei, poti folosi Koala Docs, un add-in de Microsoft Word, pe care il poti adauga rapid online. Daca ai nevoie de mai multe functionalitati, gen versionare sau fluxuri de documente, poti folosi cu succes solutii dedicate de document manatement, de genul M-Files, Sharepoint, OpenText, samd.

Intrumente pentru sedinte si intalniri remote

In contextul limitarii deplasarilor, instrumentele online de organizare de intalniri sunt ideale pentru orice profesionist. Multi dintre noi utilizam deja Skype sau WhatsApp, insa pentru intalnirile complexe, unde e nevoie de mai multe persoane si de functionalitati precum accesul la ecranul celui care prezinta, instrumente precum Google Meet si Skype sunt usor de folosit si foarte la indemana.

Managementul timpului si urmarirea taskurilor

Lucrul remote necesita si un plus de atentie la managementul timpului si a taskurilor. Pentru aceasta multe dintre instrumentele online de project management au si functionalitati de time-tracking. Pentru avocati, solutia ideala pentru a urmari timpii petrecuti pe fiecare proiect si client este KeyVision PRO, care ofera si un timer, care ajuta la inregistrarea timpilor in timp ce taskul este executat.

Alte instrumente utile pentru work from home

Tehnologia ne ofera multe posibilitati de a ne eficientiza munca, chiar si de acasa. Exista o intreaga pleiada de aplicatii de mobil care va pot ajuta. Va recomand de exemplu TinyScanner, care ruleaza pe iOS si Android, si care va transforma telefonul intr-un scanner capabil, cu rezultate excelente.

De asemenea, puteti sa redirectati apelurile de pe fix pe mobil, inclusiv faxurile pot ajunge in inbox-ul email-ului, astfel incat sunteti total deconectati fizic de birou.

La final, dar cea mai importanta cerinta dintre toate, aveti nevoie de un laptop si o conexiune buna de internet.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer