English
Start Free trial

BizLawyer, interviu pe larg despre KeyVision PRO

KeyVision PRO atrage atentia presei de profil legal din Romania. BizLawyer, portalul avocaturii de business din Romania, a alocat un spatiu generos noului KeyVision PRO, intr-un interviu despre evolutia aplicatiei si planuri de viitor.

George Barcun, CEO Softventure, compania care dezvolta KeyVision, a vorbit despre ce inseamna acum aplicatia si despre evolutia acesteia in ultimii ani, precum si de piata de legal tech din Romania. El a punctat faptul ca aceasta solutie software si-a dorit inca de la inceput sa vina in sprijinul avocatilor si caselor de avocatura din tara noastra cu o abordare business-oriented si ca dezvoltarea s-a facut tinand cont mai ales de feedback-ul primit de la clientii KeyVision:

KeyVision a fost conceput inca de la inceput pentru a raspunde primordial nevoilor de informatie a partenerilor si a inglobat experienta mea anterioara cu aplicatii de tip enterprise si raportari financiare. Aceasta abordare a fost foarte apreciata in piata inca de la inceput, drept dovada solutia KeyVision a fost aleasa de mari firme de avocatura din tara noastra, colaborarea cu acestea devenind una de durata. De-a lungul timpului am observat care sunt cele mai mari provocari din activitatea de zi cu zi a avocatilor si ne-am adaptat pentru a le raspunde nevoilor. Astfel ca in acest moment ne putem lauda cu un produs complet din acest punct de vedere, adaptat cerintelor actuale si pregatit sa alinieze avocatura romaneasca la trendurile mondiale de digitalizare si masurare a performantelor. (George Barcun, pentru BizLawyer)

De asemenea, in cadrul interviului s-a punctat si interesul KeyVision pentru pietele internationale si planuri de viitor:

Cum ne aflam in plina campanie de iesire pe piata internationala, avem planuri mari de investitii si dezvoltare – in ultimii doi ani aproape ne-am dublat echipa si vom include in KeyVision functionalitati si integrari la nivel european. KeyVision este in acest moment rezultatul a peste 10 ani de dezvoltare permanenta, timp in care am evoluat observand si adaptandu-ne produsul la nevoile firmelor de avocati din Romania si nu numai. Doar in dezvoltarea produsului KeyVisionPRO am investit in ultimii 3 ani peste 150.000 EUR si nu ne vom opri aici. KeyVision se dezvolta in fiecare zi, iar echipa care lucreaza la dezvoltarea acestui produs invata in fiecare zi, lucrand cu specialistii din acest domeniu. Credem in inovatie si permanenta dezvoltare, de aceea suntem convinsi ca vom fi si in viitor solutia aleasa de firmele de avocatura pentru managementul activitatilor lor de zi cu zi si business development. In ce priveste planurile si pasii urmatori, ramaneti aproape pentru ca in curand vom anunta cateva noi functionalitati inovative pe piata care le vor fi de mare ajutor firmelor de avocatura.

Citeste interviul pe larg oferit BizLawyer la acest link.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer