English
Start Free trial

Fatu Law Office si Point Public Affairs implementeaza KeyVision

Point Public Affairs și societatea de avocatură corespondentă, Fătu Law Office, au ales soluția KeyVision pentru optimizarea proceselor interne și creșterea eficienței. Oferită în regim Software as a Service (SaaS), KeyVision acoperă activitățile operaționale specifice celor două companii precum pontaj, facturare, instanță, managementul clienților și al dosarelor, dar mai ales oferă mijloacele necesare unui management prin performanță.

Fătu Law Office a fost înființată în 1998 ca o societate de avocați specializată în oferirea de consultanță și asistență juridică în domenii precum drept medical și farmaceutic, drept public, dreptul concurenței, drept comercial și societar, proprietate intelectuală și drepturi de autor, asociații profesionale, achiziții publice și dreptul muncii. Aceste servicii vizează atât companii, autorități publice, organizații, cât și persoane fizice.

De-a lungul timpului, echipa de avocaţi Fatu Law Office a dezvoltat o strânsă relaţie de colaborare cu Point Public Affairs, specializată în servicii integrate de public affairs, legal affairs, lobbying și comunicare. Experiența celor două echipe reunite combină înțelegerea în profunzime a proceselor politice și decizionale atât la nivel național cât și european, cu o excelentă înțelegere a mecanismelor de afaceri, experiență în drept public, administrativ și constituțional, relații publice, comunicare și programe de responsabilitate socială. Astfel, cele două firme furnizează fiecărui client soluţii integrate, adaptate nevoilor acestuia.

Colaborarea strânsă dintre Fătu Law Office și Point Public Affairs a indus decizia implementării unei soluții software comune, care să ofere rapoarte detaliate și indicatori de eficiență pentru fiecare client, contract sau dosar în parte. KeyVision s-a dovedit astfel capabilă să susțină atât activitatea specifică unei firme de consultanță, cât și a unei case de avocatură.

Liviu Fătu, Managing Partner Fătu Law Office: “Motivul principal pentru care am optat pentru KeyVision a fost simplificarea sistemului de pontaj și facturare, dar mai ales generarea unor rapoarte privind eficacitatea și eficiența activității prestate.”

Decizia de implementare a soluției KeyVision vine totodată în contextul asumării de către cele două companii a unor planuri ambițioase de dezvoltare. Astfel, pentru 2012, vizează mărirea echipei, prin angajarea unor specialiști cu un grad ridicat de pregătire, mărirea portofoliului de clienți, cât și menținerea unui standard ridicat al serviciilor oferite. În aceste condiții, gestionarea activității pe baza timesheet-urilor în excel și a unei raportări lunare dificile realizată pe baza acestor situații, pentru fiecare angajat și client în parte, nu a mai fost posibilă.

KeyVision răspunde acestor nevoi de dezvoltare și susține toate activitățile operaționale precum înregistrarea orelor lucrate, administrarea contractelor și a clienților, facturare sau managementul termenelor de instanță. Însă, elementul central al aplicație rămâne Tabloul de Bord care oferă o vedere de ansamblu asupra situației firmei și acordă un suport real în management, în ceea ce privește estimările financiare trimise clienților, stabilirea tarifelor și urmărirea încasărilor.

George Bărcun, General Manager SoftVenture: “KeyVision este o soluție online, accesibilă de oriunde, care permite licențiere sub formă de serviciu. Acest lucru se traduce în beneficii precum eliminarea investițiilor inițiale, a infrastructurii hardware sau a implementărilor dificile. Am gândit aplicația de sus în jos, plecând de la rapoartele sau analizele de care are nevoie un avocat și aducând în prim plan viziunea de ansamblu asupra întregului business.”

 

Despre Fătu Law Office și Point Public Affairs

Experiența celor două echipe reunite combină înțelegerea în profunzime a proceselor politice și decizionale atât la nivel național cât și european, cu o excelentă înțelegere a mecanismelor de afaceri, experiența în drept public, administrativ și constituțional, relații publice, comunicare și programe de responsabilitate socială. Împreună oferă servicii de consultanță permanentă sau punctuală pentru următoarele industrii: publicitate, FMCG, educație, energie și resurse naturale, mediu, jocuri de noroc, sănătate, media și divertisment, farmaceutic, achiziții publice, servicii financiare, real estate, telecomunicații, politic.

În 2011 Point Public Affairs a fost recompensată cu Silver Award for Excellence în cadrul Galei Romanian PR Awards pentru campania “E timpul unui sistem sanitar sustenabil!” derulata în colaborare cu Colegiul Farmaciștilor din România.

Unul dintre produsele Point Public Affairs care s-a bucurat de aprecerea clienților este LAW v.2 – Legislative Advanced Warning, singura aplicaţie de monitorizare a proiectelor legislative din România. Actuala versiune are la bază monitorizarea a 15 sectoare economice cu peste 150 de proiecte de acte normative.

 

Despre SoftVenture

SoftVenture este un furnizor de soluții software inovative și de ultimă generație care se bazează pe o experiență deosebită în furnizarea serviciilor de consultanță, analiză, project management, programare, dezvoltare și implementare de proiecte IT. Calitatea produselor și serviciilor SoftVenture se bazează pe know how-ul câștigat în derularea a numeroase proiecte complexe IT, la nivel național și internațional, în domenii precum Leasing, Credite, Factoring, Asigurari, Stock Finance, Consultanță și Avocatură. În 2012, a dezvoltat prima solutie SaaS dedicată exclusiv pieței de avocatură, KeyVision, care reprezintă un mix unic de suport operațional și indicatori pentru urmărirea performanței activității.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer