English
Start Free trial

Iordache Partners a ales KeyVision si M-Files

KeyVision și M-Files, doua soluții perfect compatibile, au permis firmei de avocatură Iordache Partners să simplifice modalitatea internă de lucru și să câștige timp. Astfel, KeyVision asigură platforma necesară pontajului și facturării, permițând obținerea rapidă a rapoartelor pentru clienți, analize de profitabilitate și eficiență a activității, în timp ce M-Files asigură organizarea documentelor și regăsirea facilă a informațiilor.

Utilizate împreună, cele două aplicații acoperă cerințele oricărei case de avocatură, indiferent de mărimea acesteia, privind trasabilitatea informațiilor, securitate și răspuns prompt către clienți.

În octombrie 2015, Iordache Partners, o firmă cu tradiție în avocatura de business, politici publice, litigii, arbitraj internațional, aviație și piețe de capital, a luat decizia să pună la dispoziția avocaților săi instrumentele necesare pentru derularea cât mai rapidă a task-urilor zilnice.

”Am experiența utilizării mai multor instrumente de Timesheet & Billing, însă am ales KeyVision pentru că este ușor de folosit și reduce timpul dedicat pontajului. Avocații nu mai percep astfel încărcarea datorată acestui task administrativ, iar eu pot emite rapid rapoartele solicitate de clienți. În plus, lucrăm cu foarte multe documente și este important să le putem regăsi facil și să le putem accesa de unde avem nevoie”, Adrian Iordache, Managing Partner Iordache Partners.

KeyVision este un produs software 100% românesc și face parte dintr-o suită de aplicații dezvoltate de firma SoftVenture exclusiv pentru piața avocaturii, asigurând o interfață prietenoasă, funcționalități complete și ușor de utilizat. M-Files se numără printre cele mai prietenoase soluții de document management, fiind poziționată de prestigioasa organizație de cercetare în IT – Gartner Inc , printre soluțiile de top dedicate managementului documentelor la nivel mondial. Aceste aplicații sunt utilizate de peste 1.000 de avocați din România, Republica Moldova, Franța și Turcia.

 

Despre SoftVenture

SoftVenture furnizează soluții software inovative, bazându-se pe o experiență deosebită în consultanță, dezvoltare și implementare de proiecte IT pentru domeniul financiar-bancar, servicii sau legal. Portofoliul de produse include soluția de pontaj și facturare KeyVision, soluția de document management M-Files și soluția pentru managementul dosarelor de instanță KeyVision Litigations.

 

Despre Iordache Partners

Fondată în 1992, practica de avocatură de afaceri și litigii a lui Alexandru Iordache devine societate civilă în 2007, prin alăturarea avocatului internațional Adrian Iordache care își asumă și rolul coordonator în 2015, după o perioadă petrecută ca partener în biroul din București al unei firme internaționale.

Iordache Partners pune accent pe flexibilitate și excelentă, încercând să introducă în practica de avocatură de business din București un focus pe inovație, valoare adaugată și spirit practic.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer