English
Start Free trial

KeyVision by Softventure, premiat la Gala Legal Magazin 2019

Rolul KeyVision in eficientizarea activitatii avocatilor si firmelor de avocati a fost recunoscut si premiat la Gala Legal Magazin 2019. Softventure a primit la editia a treia a Galei Legal Magazin Premiul pentru contributia semnificativa la eficientizarea managementului din sfera avocaturii prin aplicatiile KeyVision.

Va multumim pentru acest premiu, suntem onorati ca eforturile noastre de aproape 10 ani de a veni in sprijinul avocatilor cu solutii software care sa raspunda tuturor exigentelor nu raman neobservate. Ne bucuram ca acest premiu coincide cu perioada lansarii noului produs KeyVision PRO, un produs care inglobeaza cunostintele acumulat in tot acest timp si experienta in sprijinul specialistilor din domeniul legal si va asiguram ca echipa Softventure va continua sa ofere cele mai bune softuri pentru avocatii din Romania, a declarat la festivitatea de premiere George Barcun, General Manager Softventure.

Keyvision - Softventure - Gala Legal Magazin

Gala Legal Magazin este un eveniment organizat de Universul Juridic si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, prin intermediul caruia se doreste promovarea valorilor si succeselor profesiilor liberale, precum si ale institutiilor publice romanesti. Potrivit legalmagazin.ro, organizatorii Galei Legal Magazin doresc sa evidentieze succesele obtinute de profesionistii liberali in calitatea lor de antreprenori independenti si responsabili, tinand cont de sprijinul permanent si calificat pe care-l acorda companiilor, institutiilor si persoanelor fizice. Totodată, in cadrul Galei au fost premiate cele mai eficiente instituții publice romanesti, precum si lideri din banci, companii, asociatii profesionale si patronale. La editia a treia a Galei Legal Magazin au mai primit premii mari companii precum bpv Grigorescu Stefanica, Romgaz, Alpha Bank.

 

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer