English
Start Free trial

KeyVision ofera noi beneficii caselor de avocatura

KeyVision, soluția software dedicată exclusiv avocaților, își extinde aria de funcționalități și pune la dispoziția utilizatorilor o serie de noi beneficii operaționale și financiare. Mai mult, completează setul de rapoarte cu analize detaliate care permit monitorizarea activității pe linii de business și urmărirea de noi indicatori de performanță la nivel de firmă, contract și avocat.

Lansarea noilor funcționalități a fost determinată de solicitările comunității de utilizatori KeyVision, soluția devenind astfel un instrument end-to-end modelat de avocați pentru nevoile avocaților. Procesul de facturare este printre principalele elemente care beneficiază de îmbunătățiri majore, permițând emiterea de facturi proforme și prin aceasta, optimizarea politicii fiscale. Facturile proforme se reflectă și în partea de raportare, KeyVision punând la dispoziție o situație clară a tuturor facturilor emise, indiferent de forma acestora. În plus, anexa emisă automat alături de fiecare factură a fost completată cu noi informații despre serviciile prestate, orele înregistrate pe fiecare proiect și cheltuielile efectuate.

KeyVision a extins de asemenea motorul de tarifare, introducând opțiunea de stabilire a unor tarife orare diferite pentru fiecare avocat în parte, luând în considerare experiența și pregătirea acestuia. Pe baza istoricului disponibil în KeyVision, managementul are la dispoziție o situație completă cu evoluția acestui tarif.

Calendarul completează seria de funcționalități KeyVision, permițând vizualizarea, urmărirea și editarea tuturor activităților planificate pe ziua, săptămâna sau luna în curs. Practic, într-o singură fereastră, utilizatorii pot accesa termenele de instanță, task-urile, termenele limită pentru proiectele în derulare, chiar și alertele pentru facturi restante sau contracte care expiră. Codul de culoare utilizat permite identificarea rapidă a fiecăruia, editarea făcându-se cu un simplu click pe elementul respectiv. Toate aceste noi opțiuni se reflectă și în sistemul de alertare, utilizatorul fiind notificat la fiecare depășire de termen.

KeyVision dezvoltă totodată opțiunea privind definirea concediilor, acestea devenind automat vizibile în calendar și în pagina de pontaj. Mai mult, sărbătorile legale se reflectă direct în pagina de pontaj.

O atenție deosebită a fost acordată creșterii capacității de analiză financiară a soluției pentru susținerea unui management performant. În acest sens, KeyVision introduce posibilitatea definirii departamentelor și a practicilor legale din cadrul firmei. Această opțiune permite urmărirea evoluției financiare pe fiecare linie de business și posibilitatea de a identifica rapid verigile slabe și punctele forte.  Mai mult, KeyVision completează setul de rapoarte cu noi analize precum evoluția facturărilor pe fiecare practica / departament în parte, neîncasate în funcție de valuta sau cost orar mediu per client.

KeyVision este disponibilă în regim SaaS, eliminând astfel principalele dezavantaje ale aplicațiilor standard: accesibilitate limitată, costuri de licențiere mari, infrastructură hardware complexă și perioade lungi de implementare. În contrast cu acestea, KeyVision este dezvoltată pe o tehnologie modernă, dispune de o interfață prietenoasă și este accesibilă online 24/7, fără costuri inițiale, ci doar pe baza unui abonament lunar.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer