English
Start Free trial

KeyVision optimizeaza activitatea unei case de avocatura cu peste 10 ani de traditie pe piata din Romania

KeyVision, soluția software dedicată exclusiv avocaților, a fost selectată de societatea de avocatură Oglindă Nemes Voicu (ONV LAW) pentru asigurarea unui management eficient al dosarelor, clienților, pontajului și facturării, cât și pentru acces rapid la rapoarte complete privind evoluția firmei.

Contractul semnat la începutul acestei luni are ca obiectiv înlocuirea aplicației de pontaj existente cu o platformă puternică care să permită gestionarea integrată a activității de pontaj, facturare, clienți, contracte, dosare și termene de instanță. În plus, soluția KeyVision va asigura, pe lângă un set de rapoarte detaliate, un tablou de bord care evidențiază grafic situația la zi a firmei, incluzând detalii despre facturare, restanțe, neîncasate, clienți activi, eficiență și productivitate.

Radu Nemes, partner ONV LAW: “Am ales KeyVision ținând cont atât de nevoile actuale, cât și de planurile noastre de dezvoltare. De aceea am pus accent pe flexibilitate, ușurință în utilizare și capacitatea de a oferi analize și rapoarte de eficiență. În plus, clienții noștri sunt întotdeauna pe primul loc și faptul că putem urmări mult mai rapid stadiul proiectelor și al dosarelor a fost un important atu. Mai mult, cu ajutorul KeyVision am centralizat informațiile despre întreaga activitate într-o singură bază de date și am redus foarte mult timpul destinat revizuirii pontajelor, facturării și rapoartelor pentru clienți.“

KeyVision lansează constant noi funcționalități utile pentru avocați. Printre acestea se numără și integrarea cu portal.just.ro, care permite un management rapid și ușor al dosarelor și termenelor de instanță. Astfel, pe lângă importul automat al termenelor stabilite pentru fiecare dosar în parte, KeyVision transmite către avocatul responsabil alerte automate prin e-mail cu privire la orice modificare publicată pe portal.just.ro.

 

Despre ONV LAW: ONV LAW este o societate de avocaţi cu peste zece ani de existenţă în piaţa de avocatură din România. Membră activă a alianţei internaţionale de societăţi de avocatură Legal Netlink Alliance, ONV LAW oferă servicii de consultanţă juridică multi-jurisdicţională: litigii, arbitraje comerciale, fuziuni și achiziții, asigurări, energie regenerabilă, proprietate intelectuală, imobiliare, dreptul muncii sau drept societar.

 

Despre SoftVenture: SoftVenture este un furnizor de soluții software inovative și de ultimă generație care se bazează pe o experiență deosebită în furnizarea serviciilor de consultanță, analiză, project management, dezvoltare și implementare de proiecte IT. În 2011, SoftVenture a dezvoltat KeyVision, prima soluție SaaS dedicată exclusiv pieței de avocatură care reunește într-un mix unic suportul operațional și indicatorii pentru urmărirea performanței activității.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer