English
Start Free trial

Lupsa & Asociatii a ales KeyVision

Lupșa și Asociații, unul dintre startup-urile anului 2015 în domeniul societaților de avocați și în domeniul proprietații intelectuale, a implementat cu succes KeyVision pentru administrarea rapida și facila a activitații aflate în continua evoluție.

Principalele provocari ale firmei s-au încadrat de multe ori în segmentul administrativ. KeyVision a raspuns acestor cerințe, asigurând management-ul clienților, contractelor, activitaților și calculul facturilor.

”Suntem la început de drum, iar accentul se pune pe consolidarea echipei cu oameni bine pregatiți, dar și pe stabilirea unor relații solide și de încredere cu clienții noștri. Am ales KeyVision pentru ca este un produs complet, care ne asigura flexibilitatea de care avem nevoie în aceasta perioada și cadrul necesar pentru administrarea rapida a activitații. Avem posibilitatea de a urmari îndeaproape performanțele noastre”, a declarat Ionuț Lupșa, Avocat Asociat Coordonator Lupșa & Asociații.

KeyVision este un produs software 100% românesc și face parte dintr-o suita de aplicații dezvoltate de firma SoftVenture exclusiv pentru piața avocaturii, asigurând o interfața prietenoasa, funcționalitați complete și ușor de utilizat. Aceste aplicații sunt utilizate de peste 1.000 de avocați din România, Republica Moldova, Franța și Turcia.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer