English
Start Free trial

Ponteaza rapid si corect

Înregistrarea activităților derulate zilnic de avocați necesită timp și încarcă programul deja aglomerat al acestora. Însă, este un “rău necesar” din prisma faptului că toate căștigurile firmei de avocatură se bazează pe această activitate.  Există însă soluții de optimizare a modului în care se pontează, fiecare avocat putând căștiga timp prețios în fiecare zi.

1. Folosește modele de pontaj.

Această optiune îți permite să scrii mai puțin și să standardizezi modul în care avocații descriu o activitate recurentă.

Pasul 1 – adaugă modele de pontaj

Pasul 2 – folosește modelul de pontaj la introducerea activității. E suficient să tastezi primele 3 litere pentru că sistemul să-ți sugereze automat modelele de pontaj disponibile.

Pasul 3 – completează și salvează modelul de pontaj. Dacă este cazul, înainte de salvare, se va adăuga strict informația care poate diferi de la pontaj la altul.

2. Folosește opțiunile “Salvează & Adaugă” și “Salvează & Duplică”

Dacă se introduc mai multe pontaje odata, de exemplu pontajele introduse seara pentru ziua in curs, se poate folosi optiunea „Salveaza & Adauga”, care salveaza datele introduse si deschide o noua pagina de adaugare timp.  Daca adaugati mai multe pontaje diferite pe acelasi client si contract, se poate folosi optiunea „Salveaza & Duplica”, care salveaza datele introduse si deschide un nou timp cu datele de client, contract/proiect si descriere precompletate.  Mai putine click-uri inseamna timp castigat.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer