English
Start Free trial

S-a lansat primul blog din Romania dedicat tehnologiei in avocatura – hitechlawyer.ro

SoftVenture, furnizorul de soluții software inovative dedicate avocaților, anunță lansarea blogului www.hitechlawyer.ro care dezbate prin articolele sale modul în care tehnologia poate susține activitatea unei firme de avocatură.  Blogul își propune să abordeze problemele concrete de IT cu care se confruntă avocații, să propună soluții practice la situațiile specifice din domeniu și să ofere explicații cu privire la diverse noțiuni tehnice folosite din ce în ce mai des în avocatură. Blogul va fi primul pas în consolidarea unei comunități virtuale care dialoghează permanent și schimbă informații relevante privind tehnologia în domeniul avocaturii.

„Cei peste trei ani de activitate pe care i-am dedicat inovației în acest domeniu, mi-au permis să câștig un know-how important și să răspund cu soluții concrete nevoilor avocaților. Am învățat că cerințele acestora pot fi foarte complexe și foarte diferite de la o firmă la alta, dar mai ales m-am familiarizat cu noțiunile specifice domeniului: knowledge management, document management, profitabilitate și eficiență, ore billable și non-billable, ore on-hold, analize onorarii medii, grad de încărcare pentru avocați, bugetare, performanță avocați, etc. Prin intermediul acestui blog, vom pune la dispoziția tuturor celor interesați detalii despre tehnologiile care au adus rezultate semnificative avocaților și care pot susține activitatea acestora de zi cu zi”, George Barcun, CEO SoftVenture. 

Lansarea acestui blog marchează totodată startarea unui parteneriat unic, cu beneficii directe pentru avocați. Astfel, protagoniștii, furnizorii de soluții dedicate acestui domeniu – SoftVenture și Connsys Solutions, asigură un pachet extins de servicii care include atât soluții software pentru managementul activității specifice avocaților, cât și servicii de securitate a datelor, acces remote la fișiere, arhivare, administrarea infrastructurii hardware și alte servicii de suport tehnic specializat. Toate aceste subiecte vor fi de altfel dezbatute și pe blogul www.hitechlawyer.ro, fiind detaliate prin exemple practice.

„Solicitările pe care le-am primit din piața avocaturii sunt foarte specializate și pun accent pe securitatea datelor, intervenții rapide sau accesarea documentelor de la distanță. Această experiență ne-a permis să construim un pachet dedicat avocaților și, împreună cu SoftVenture, să asigurăm soluții end-to-end pentru aceștia. La rândul nostru, prin intermediul hitechlawyer.ro, vom oferi soluții și idei practice cu privire la gestionarea resurselor IT dintr-o casă de avocatură”, Camil Moldoveanu, Managing Partner Connsys Solutions.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer