English
Start Free trial

Sincronizeaza termenele de instanta cu calendarul tau

Urmariti termenele de instanta si task-urile active din KeyVision direct in calendarul vostru. Puteti sincroniza toate aceste informatii cu orice alt calendar, fie ca e vorba de Outlook, Gmail, iCal, etc.

Sincronizarea calendarelor se poate realiza urmand acesti pasi:

In fereastra „Calendar” se da click pe „Sincronizeaza” pentru a obtine cele doua link-uri care permit sincronizarea calendarului tau. Primul link se va folosi in sincronizarea calendarului KeyVision cu Gmail, iCal, etc, al doilea va fi folosit strict pentru sincronizarea cu Outlook.  Click pe link-ul afisat pentru sincronizarea cu Outlook va deschide automat fereastra de calendar din Outlook (daca este instalat si deschis). Click pe „Yes” sau „Launch Application” va deschide calendarul din Outlook cu doua sectiuni – calendarul implicit de Outlook si calendarul KeyVision. Click pe sageata de sus aferenta calendarului KeyVision va suprapune cele doua calendare intr-unul singur.

Sincronizare cu Google Calendar- Se copiaza link-ul afisat pentru Google. Se deschide Google Calendar (aferent contului de Gmail) si se alege Other calendars / Add by URL. La click pe butonul „Add Calendar” se va descarca calendarul.

Sincronizare cu iCal (calendar iPhone)- Se copiaza link-ul afisat pentru Google. In iPhone se da click pe Settings – Mail, Contacts, Calendars – Add Account – Other – Add subscribe calendar si se introduce link-ul in campul afisat. Pentru a finaliza sincronizarea, se va da „Next” si „Save” la mesajele afisate ulterior.

Sincronizare cu calendarul Samsung- Se copiaza link-ul afisat pentru Google. Se sincronizeaza calendarul Google cu cel de pe mobil, urmand aceste etape: se merge la Calendars -Settings. Se selecteaza “Calendars to Display” si se bifeaza calendarul KeyVision in lista de calendare afisate. Daca optiunea “Calendars to Display” nu e disponibila (in functie de modelul telefonului), se selecteaza „Adauga Calendar” si se bifeaza calendarul aferent contului de Google cu care s-a facut sincronizarea.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer