English
Start Free trial

SoftVenture lanseaza prima solutie online din Romania dedicata exclusiv avocatilor: KeyVision

SoftVenture, furnizor de soluții software inovative și de ultimă generație, lansează primul produs online dedicat în exclusivitate pieței avocaturii – KeyVision. Soluția, oferită în regim Software as a Service (SaaS), reprezintă un mix unic de suport operațional și indicatori pentru urmărirea performanței activității specifice domeniului juridic.

KeyVision va aduce un avantaj competitiv avocaților și firmelor de avocatură care își doresc să vină în întâmpinarea exigențelor din ce în ce mai mari a clienților în ceea ce privește eficiența şi calitatea serviciilor prestate. Astfel, soluția oferă funcționalități operaționale precum pontajul, managementul contractelor sau al termenelor de instanță și facturarea. Mai mult, KeyVision include un tablou de bord care permite partenerilor acces rapid la informații vitale precum eficiența firmei, eficiența fiecărui avocat și contract în parte, totalul de facturat, valoarea neîncasatelor sau clienții activi.

SoftVenture propune această soluție în regim SaaS pentru a elimina principalele dezavantaje ale aplicațiilor standard: accesibilitate limitată, costuri de licențiere mari, infrastructură hardware complexă și perioade lungi de implementare. În contrast cu acestea, KeyVision este dezvoltată pe o tehnologie modernă, dispune de o interfață prietenoasă și este accesibilă online 24/7, fără costuri inițiale, ci doar pe baza unui abonament lunar.

„Am dorit să dezvoltăm un produs care să aducă această profesie nobilă în sec. XXI, punând la dispoziția avocaților o aplicație ușor de utilizat, dar completă din punct de vedere funcțional. Am acordat o atenție deosebită securității sistemului, motiv pentru care am optat pentru hostarea într-un datacenter de ultimă generație. Acesta asigură protecție anteseismică și antiincendiu, dar și protecția datelor de accesul fizic sau la distanță. Mai mult, toate conexiunile sunt criptate printr-un protocol SSL, astfel încât datele nu circulă niciodată în format lizibil”, George Bărcun, General Manager SoftVenture.

KeyVision oferă astfel avocaților flexibilitate și mobilitate, putând fi accesat atât de pe calculatoare clasice, cât și de pe platforme mobile (iPhone, iPad, Android).

 

Despre SoftVenture

SoftVenture este un furnizor de soluții software inovative și de ultimă generație care se bazează pe o experiență deosebită în furnizarea serviciilor de consultanță, analiză, project management, programare, dezvoltare și implementare de proiecte IT. Calitatea produselor și serviciilor SoftVenture se bazează pe know how-ul câștigat în derularea a numeroase proiecte complexe IT, la nivel național și internațional, în domenii precum Leasing, Credite, Factoring, Asigurari, Stock Finance, Consultanță și Avocatură. În 2012, a dezvoltat prima solutie SaaS dedicată exclusiv pieței de avocatură, KeyVision, care reprezintă un mix unic de suport operațional și indicatori pentru urmărirea performanței activității.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer