English
Start Free trial

SoftVenture se extinde in Republica Moldova. Rosca, Efrim si Asociatii implementeaza KeyVision

Roșca, Efrim și Asociatii, unul dintre liderii pieței de avocatura din Republica Moldova, a implementat soluția KeyVision pentru pontaj, facturare, acces la rapoarte manageriale și indicatori de performanța.

Înființata în urma cu șase luni de Oleg Efrim, fostul Ministru al Justiției în Republica Moldova, și Vlad Roșca, unul dintre cei mai reputați avocați moldoveni, casa de avocatura Roșca, Efrim și Asociații reprezinta un «ghișeu unic» de servicii, oferind clienților sai întreaga expertiza juridica de care au nevoie.

KeyVision, soluția software dedicata exclusiv avocaților, susține planurile de dezvoltare ale firmei, fiind un instrument facil și complet pentru înregistrarea activitaților derulate de avocați, facturare, monitorizarea dosarelor de instanța, a contractelor și clienților, dar mai ales prin opțiunile de calcul a profitabilitații sau a costului mediu orar pe firma și avocat. În plus, gradul ridicat de  accesibilitate raspunde dinamicii firmei de avocatura, KeyVision putând fi accesata rapid, de oriunde și oricând, pe baza unei conexiuni la internet.

KeyVision este un produs software 100% românesc și face parte dintr-o suita de aplicații dezvoltate de firma SoftVenture exclusiv pentru piața avocaturii. Aceste aplicații sunt utilizate de peste 1.000 de avocați din România, Republica Moldova, Franța și Turcia.

 

Despre SoftVenture

SoftVenture (www.softventure.ro) furnizeaza soluții software inovative, bazându-se pe o experiența deosebita în consultanța, dezvoltare și implementare de proiecte IT pentru domeniul financiar-bancar, servicii sau legal.

Portofoliul de produse include soluția de document management M-Files, soluția de pontaj și facturare KeyVision (www.keyvision.ro) și soluția pentru managementul dosarelor de instanța KeyVision Litigations (www.litigations.ro).

 

Despre Rosca, Efrim și Asociatii

Societatea de avocatura Roșca, Efrim și Asociatii (www.era.md) a fost înființata în 2015 la Chișinau și ofera servicii juridice complete în domenii precum: corporativ și comercial, fuziuni și achiziții, insolvabilitate și lichidare, concurența și ajutoare de stat, protecția consumatorului, imobiliare, proprietate intelectuala, relații de munca și resurse umane, audit juridic, reglementare, achiziții publice și parteneriat public-privat, arbitraj, mediereși litigii. Firma de avocatura este orientata spre prompitudine și calitate, acoperind atât domeniul  privat, cât și domeniul public.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer