English
Start Free trial

Preia controlul asupra proiectelor tale

KeyVision a fost gandit ca o solutie care sa raspunda nevoilor tale de organizare interna, astfel incat sa poti aloca mai mult timp lucrurilor cu adevarat importante - clientii tai

Litigii-calendar - KeyVision PRO, soft avocati

Toate instrumentele de care ai nevoie

De la timesheet la facturi si de la proiecte la taskuri, KeyVision aduna intr-un singur loc toate instrumentele de care ai nevoie pentru o activitate de success. Creeaza profile de clienti, defineste proiecte, introdu onorarii diferite in functie de senioritate, creeaza timpi si facturi in functie de criteriile definite si adauga sarcini in calendarul online pentru a-ti eficientiza activitatea. Acceseaza informatiile de care ai nevoie de oriunde, astfel incat sa nu ratezi nimic.

Tablou de bord KeyVision PRO - soft pentru avocati

Facturare

Mai simplu de atat nu exista: alege intre tipuri diferite de onorarii fixe sau bazate pe diverse criterii – senioritate sau discount si creeaza proforma si facturi fiscal pentru clientii tai. In cazul in care lucrezi pe proiect, defineste bugetul si vei fi anuntat atunci cand te apropii de depasirea lui. Schimba regulile de facturare si lasa softul sa faca restul.

Facturare avocati - KeyVision PRO - soft pentru avocati

Litigii

Stim cat de dificil este sa ai grija de toate detaliile legate de cabinetul tau de avocat. De aceea iti propunem solutia care te ajuta sa ai toate dosarele intr-un singur loc, sa primesti notificari zilnice de la portal.just.ro pentru acestea si sa poti astfel sa te concentrezi pe lucrurile cu adevarat importante.

Instanta - Keyvision PRO -soft avocati

Calendar

Pune toate activitatile tale intr-un singur loc – termene, activitati pentru diferite proiecte, intalniri si chiar si activitatile personale te vor ajuta sa nu ratezi nimic important. Foloseste functia de sincronizare cu ECRIS pentru a primi notificarile legate de dosarele tale si sincronizeaza calendarul cu functia de calendar de pe telefon, email si desktop, astfel incat sa il ai permanent cu tine.

Calendar avocat - KeyVision - soft pentru avocati

Rapoarte

Rapoarte simple sau complexe, in functie de cat de multe detalii vrei sa afli despre cabinetul tau de avocatura. Urmareste fiecare aspect al afacerii tale – de la timpi la facturi, incasari si clienti, aceste rapoarte te vor ajuta sa iti cresti firma de avocatura.

Rapoarte avocati KeyVision PRO, soft pentru avocati

Koala Docs

Automatizare template-uri, clauze contractuale si paragrafe uzuale, direct in Word. Fa-ti un upgrade la contractele tale folosind template-uri dinamice si paragrafe refolosibile, fara a parasi Word. Adauga si foloseste template-uri si jongleaza cu clauzele contractuale din cateva click-uri. Nu trebuie sa reinventezi roata de fiecare data cand incepi o intampinare sau un contract. Salveaza in KoalaDocs documentul de la care vei incepe lucrul si partajeaza-l cu toata echipa.

VEZI MAI MULTE

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer