English
Start Free trial

SOIMULESCU & SOLTAN investeste in eficienta

Șoimulescu & Soltan, prima și până în prezent singura casă de avocatură specializată exclusiv în construcții, a implementat soluția software KeyVision în vederea creșterii eficienței și a susținerii planurilor viitoare de dezvoltare. Acesta reprezintă unul dintre pașii făcuți din nevoia de a răspunde solicitărilor de extindere în afara granițelor țării și acoperirii unor proiecte internaționale, cu multipli participanți și colaboratori, în țări precum Rusia, Turcia, Yemen și Republica Moldova.

Practica Șoimulescu & Soltan este centrată pe proiecte de infrastructură, fie ele de mediu, transport sau energie. În prezent, prin intermediul celor două divizii de proiecte și dispute resolution, asigură clienților săi servicii integrate de contract și claim management, consultanță specializată în faza prelitigioasă, soluționarea disputelor din stadiul de adjudecare, arbitraj, litigii în fața instanțelor române, până la punerea în executare a acestor decizii.

Oana Șoimulescu, Managing Partner Șoimulescu & Soltan: “Dorim să folosim această experiență pentru a ne consolida poziția de avocați specializați în domeniul construcțiilor de infrastructură și pentru a putea răspunde cerințelor clienților noștri actuali de a-i asista în afara granițelor țării. Despre KeyVision am aflat dintr-o discuție amicală. În decizia noastră au fost esențiale datele pe care le-am primit despre capacitatea de raportare a programului, prin  sistematizarea informațiilor rezultate din  pontajelor zilnice cu ajutorul unor filtre multiple. De la prima prezentare, KeyVision s-a dovedit un program prietenos și inteligent, adaptat nevoilor noastre: simplitate în utilizare și complexitate în răspuns.”

KeyVision a răspuns cerințelor specifice firmei de avocatură, oferind raportări și statistici la zi, pontaj facil și stocarea informației într-o singură bază de date securizată. Aceste elemente sunt cu atât mai critice cu cât o practică specializată presupune o capacitate de delegare mult limitată și, prin urmare, timp foarte scurt pentru partea administrativă și de management, esențiale, de altfel, în dezvoltarea firmei.

Pe baza inputului primar, programul răspunde cu o serie complexă de raportări privind eficiența, productivitatea, rentabilitatea, ponderea în rapoartele lunare și anuale a anumitor tipuri de activități specifice zonei construcţiilor, etc. Această ultimă funcționalitate, solicitată în mod expres, a permis raportări specifice privind situația orelor lucrate și împărțirea lor pe diverse criterii.

 

Despre Șoimulescu & Soltan

Șoimulescu & Soltan a fost înființată în 2005 și s-a dezvoltat ca o practică specializată exclusiv în construcții. Încă de la început s-a pus accent pe integrarea în structura de bază a specialiștilor în domeniul analizei de impact de timp și analizei de quantum, pe stabilirea unor colaborări de durată cu proiectanți sau experți în domenii conexe. Astfel, la 7 ani de la înființare, a reușit să livreze un serviciu integrat prin care să răspundă problemelor contractuale și legale în strânsă legătură cu aspectele tehnice.

Prin intermediul celor două divizii de proiecte și dispute resolution, oferă servicii dedicate si complexe de contract și claim management assistance, consultanță specializată în faza prelitigioasă, soluționarea disputelor din stadiul de adjudecare, arbitraj, litigii în fața instanțelor române, până la punerea în executare a acestor decizii.

Practica se adresează tuturor participanților în proiectele de construcții, respectiv contractorilor, beneficiarilor, inginerilor consultanți sau companiilor specializate în proiectare.

 

Despre SofVenture

SoftVenture, furnizor de soluții software inovative și de ultimă generație, deține o experiență deosebită în consultanță, project management, dezvoltare și implementare soluții IT. Serviciile oferite au la bază un puternic know how câștigat în peste 10 ani de implicare directă în numeroase proiecte complexe, la nivel național și internațional.

Compania a dezvoltat KeyVision, prima soluție SaaS dedicată exclusiv pieței de avocatură. Aceasta se aliniază evoluțiilor internaționale din domeniu, reunind într-un mix unic suportul operațional și indicatorii pentru urmărirea performanței.

KeyVision aplică principiile moderne de management prin performanță și oferă, pe lângă  pontaj, facturare, managementul clienților, al contractelor și termenelor de instanță, un tablou de bord care sintetizează indicatorii de eficiență specifici domeniului juridic. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.keyvision.ro, www.softventure.ro.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer