English
Start Free trial

Solutie unica pentru managementul dosarelor de instanta

SoftVenture pune la dispoziția litigatorilor o soluție dedicată pentru managementul dosarelor de instanță – KeyVision Litigations. Integrată cu www.portal.just.ro și www.scj.ro, aceasta asigură calendarul la zi al termenelor de instanță, istoricul dosarului pe etape procesuale, evidența task-urilor și notificări automate referitoare la orice informație nouă publicată pe cele două portaluri.

KeyVision Litigations se adresează atât caselor de avocatură specializate în practica de litigii, cât și departamentelor legale din cadrul corporațiilor, fiind o soluție adaptată nevoilor acestora. Astfel, pe lângă faptul ca oferă funcționalități specifice litigatorilor și o interfață intuitivă, aplicația poate fi accesată online, din orice locație, folosind calculatorul, tableta sau smartphone-ul.

Soluția se detașează prin ușurința în utilizare și capacitate de sintetizare a informației. Tabloul de bord asigură accesul avocaților, într-o singură fereastră, la informații esențiale cu privire termenele sau task-urile viitoare, dosarele în lucru și alertele. Totodată, aceste informații sunt preluate automat în calendarul aplicației și pot fi sincronizate cu orice alt calendar de genul Outlook, Gmail sau iCal. Mai mult, evoluția dosarului poate fi urmărită centralizat, într-o singură pagină fiind afișate termenele aferente fiecărei etape procesuale, alături de soluția și comentariile publicate pe www.portal.just.ro sau www.scj.ro.

”KeyVision Litigations este un instrument accesibil, prietenos, adaptat nevoilor avocaților specializați în litigii. Crearea unui cont este simplă, bazată doar pe adresa de email, și permite adăugarea ulterioară a unui număr nelimitat de utilizatori. Practic, un avocat poate crea contul de firmă și ulterior își poate invita colegii să acceseze aplicația, fără training prealabil sau instalări dificile. Am dezvoltat acest produs pe baza experienței de peste trei ani în implementarea soluțiilor de business dedicate avocaților și vom continua investiția. De altfel, numai în următoarea lună ne propunem să adăugam noi beneficii precum evidența cheltuielilor și posibilitatea de a salva documente la nivel de dosar”, George Barcun, General Manager SoftVenture.

KeyVision Litigations este disponibilă online, fiind gratuită pentru un număr de maxim cinci dosare. Mai multe informații despre soluție și un set de tutoriale pot fi accesate la adresa www.litigations.ro, un cont de aplicație putând fi creat la app.litigations.ro.

 

Despre SoftVenture

SoftVenture este un furnizor de soluții software inovative dedicate avocaților și consultanților care se bazează pe o experiență deosebită în furnizarea serviciilor de consultanță, analiză, project management, dezvoltare și implementare de proiecte IT.

SoftVenture a dezvoltat KeyVision, prima soluție SaaS dedicată exclusiv pieței de avocatură, care asigură controlul întregii activități de pontaj, facturare, management clienți, contracte, dosare, termene de instanță și analize specifice. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial.

Începând cu 2014, SoftVenture, în calitate de distribuitor autorizat, pune la dispoziția avocaților soluția de managementul documentelor M-Files, care permite gestionarea ușoară a volumelor mari de informații, regăsirea rapidă a documentelor căutate, control asupra accesului la informații, versionare și automatizare a fluxurilor de lucru.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer