English
Start Free trial

KeyVision PRO, primul legal tech romanesc premiat international de FinancesOnline

Softul 100% romanesc KeyVision PRO a fost declarat recent Rising Star 2019 de catre platforma internationala de software FinancesOnline. Totodata, specialistii platformei care au analizat in detaliu aplicatia au acordat acesteia si premiul Premium Usability 2019.

Analistii FinancesOnline au apreciat la KeyVisionPRO in special usurinta de utilizare si popularitatea produsului la nivel international.

”Ne bucuram si suntem onorati de cele doua distinctii primite de la FinancesOnline, unul dintre cele mai importante agregatoare – comparatoare de software din lume, mai ales ca suntem prima solutie romaneasca de legal tech prezenta in acest director international, alaturi de cei mai puternici jucatori din domeniul software din lume. Aceasta recunoastere internationala confirma faptul ca aplicatia se bate de la egal la egal cu cele mai bune softuri de legal tech din lume si ca firmele de avocatura care ne-au ales au luat decizia corecta pentru managementul si dezvoltarea business-ului”, a precizat George Barcun, General Manager SoftVenture, compania care a creat solutia KeyVisionPRO.

Premiul Rising Star Award 2019 este acordat de catre specialistii FinancesOnline produselor de tip SaaS care au devenit populare pe piata internationala in 2019, au o reactie foarte buna din partea clientilor si sunt vazute drept servicii care rezolva in mod eficient problemele utilizatorilor la momentul actual.

Premiul Premium Usability 2019 este oferit solutiilor software care ofera utilizatorilor o experienta de utilizare foarte buna. Specialistii Finances Online care testeaza aplicatiile evalueaza cat de usor se foloseste respectivul soft si cat de bine sunt gandite si desenate interfata si functionalitatile programului, astfel incat sa fie usor de utilizat in activitatile de zi cu zi.

Despre FinancesOnline

FinancesOnline este o platforma de cautare si comparare software, dedicata utilizatorilor – companii si persoane fizice aflate in cautarea de solutii software pentru implementare. inainte de a deveni cea mai puternica platforma de review-uri de software B2B, SaaS si solutii financiare, FinancesOnline a fost o idee inovativa de director care sa ii ajute pe antreprenori si managerii de companii sa caute cele mai bune solutii software pentru companiile lor.

Despre KeyVision PRO

KeyVision PRO este un produs software international care face parte dintr-o suita de aplicatii dezvoltate de firma SoftVenture exclusiv pentru piata avocaturii, solutii care au fost alese deja de mari companii precum NNDKP, Eversheds, Filip&Company, Hategan Attorneys si altii.

KeyVision PRO este a treia versiune a aplicatiei, care a fost regandita complet, dupa o structura noua, folosind feedback-ul clientilor, experienta si cunostintele acumulate de-a lungul timpului, integrand noi instrumente tehnologice si o abordare internationala. A rezultat astfel o aplicatie flexibila, cu focus pe acces rapid la informatie, care poate fi folosita cu succes de catre firmele mici, medii si mari, romanesti sau internationale. Platforma a fost gandita ca o solutie modulara, in care utilizatorii folosesc acele pachete si add-on-uri care le sunt necesare. Pentru a testa aplicatia si a vedea exact care module raspund nevoilor lor, firmele de avocatura pot sa isi creeze un cont free trial timp de 15 zile, timp in care au acces la toate functionalitatile aplicatiei, pentru a lua o decizie corecta pentru nevoile lor.

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer