English
Start Free trial

Preia controlul asupra proiectelor tale

KeyVision a fost dezvoltat pentru a adresa problemele comune ale firmelor de avocatura, mici sau mari, in ceea ce priveste management-ul proiectelor, contractelor si masurarea performantei, folosind tehnologii moderne

Facturi dosare - KeyVision PRO, soft avocati

Tablouri de bord

Tot ce ai nevoie sa stii despre firma ta de avocatura, in timp real, la un click distanta. Total facturat, incasat, facturi neincasate, plati, efort per avocat si per practica. Pentru mai multe informatii, viziteaza tablourile de bord dedicate: Practici, Litigii, Vanzari, Bugetare.

KeyVision PRO - Soft avocati - Timpi si facturare

Timpi & Aprobare

Inregistreaza toti timpii pe care ii lucrezi pentru clienti sau pentru diferite proiecte interne. Urmareste evolutia cu ajutorul feedback-ului vizual. Foloseste timer-ul pentru a inregistra timpul in timp real. Foloseste linia de aprobare pentru timpii membrilor echipei – ajusteaza timpii inregistrati de membrii echipei si factureaza doar timpii reali, pentru a obtine in timp real facturi complete si corecte.

Timesheet avocati - Keyvision PRO, soft avocati

Work in progress

Nici un timp efectuat nu ramane nefacturat, ci il gasesti pastrat in WIP. Acolo vei gasi toti timpi nefacturati ai membrilor echipei si progresul pe diferite sarcini si dosare. Poti decide si mai tarziu daca si cand vei facture acessti timpi. Tot acolo gasesti si rapoarte legate de Work in Progress, ca sa ai o imagine clara a sarcinilor in desfasurare.

Work in Progress - KeyVision PRO - soft pentru avocati

Litigii

Tot ce ai nevoie pentru managementul cu succes al dosarelor: creeaza dosarul, conecteaza-l cu platforma ECRIS si vei primi zilnic noutati legate de evolutia acestuia. Astfel, nici nu vei rata nimic important si te vei putea concentra pe managementul echipei – cine, cand si unde se va ocupa de termenele din dosar. In plus, vei avea accces la istoricul de caz, comentariile colegilor si calendarul de infatisari.

Instanta - Keyvision PRO -soft avocati

Insolventa

Monitorizeaza diferite entitati pentru insolventa cu ajutorul instrumentelor care te notifica zilnic despre schimbarile aparute in BPI. Primeste notificari periodice pe email si in dashboard, ca sa fii mereu conectat cu informatiile importante.

BPI Insolventa Keyvision PRO, soft avocati

Calendar

O agenda cu toate optiunile pentru tine si echipa ta – de la sedinte la termenele din dosare, intalniri importante, zile libere sau aniversari, nici un eveniment nu ramane nemarcat. Primeste notificari pentru activitatile de care ai nevoie si sincronizeaza-ti calendarul KeyVision cu calendarul telefonului si emialului pentru a avea acces oriunde la informatiile de care ai nevoie.

Calendar avocat - KeyVision - soft pentru avocati

Taskuri

Organizeaza-ti timpul cu ajutorul taskurilor – fie ca le introduci per client, dosar sau proiect, zilnic sau saptamanal, acestea te vor ajuta sa ai o imagine complete asupra activitatilor din echipa ta si a incarcarii membrilor echipei. Urmareste evolutia prroiectelor cu ajutorul tabloului de bord dedicat.

Taskuri avocati - Keyvision PRO, soft avocati

Clienti & Dosare

Toti clientii, toate contactele importante si toate dosarele, intr-un singur loc. Vei putea emite facturi catre diferite entitati fiscale ale aceluiasi client si stabili bugete si reguli de facturare, taskuri si adauga referinte. Urmareste dashboard-ul dedicat, pentru a verifica incasarile, sarcinile in desfasurare si profitul.

Dosare si clienti Keyvision PRO, soft avocati

Practici & Responsabili

Afla care sunt cele mai performante practici pentru compania ta si monitorizeaza performantele membrilor echipei si al responsabililor din companie, cu ajutorul rapoartelor dedicate. Obtine cifre legate de fluxul de venituri, eficienta, top clienti, profit si pierderi, pentru a remedia rapid problemele care apar.

Aprobare timpi - Keyvision PRO, soft avocati

Marketing & Business Development

Defineste lead-uri, creeaza si trimite propuneri, urmareste statusul ofertelor trimise si transforma propunerile in new business cu ajutorul instrumentelor de marketing si vanzari. Inregistreaza feed-back-ul si monitorizeaza referintele, aplicatiile si aparitiile in presa. Organizeaza evenimente de success si foloseste detaliile din rapoartele dedicate.

Marketing avocati - Keyvision PRO, soft avocati

Rapoarte detaliate

Descopera detalii valoroase pentru afacerea ta cu ajutorul rapoartelor detaliate disponibile pentru toate functionalitatile KeyVision. De la rapoarte standard si pana la analiza detaliata a afacerii tale – rapoarte de eficienta si profitabilitate per practica, per avocat sau per client, toate aceste informatii te vor ajuta sa descoperi verigile slabe din echipa si sa iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta.

Rapoarte - Keyvision PRO, soft avocati

Koala Docs

Automatizare template-uri, clauze contractuale si paragrafe uzuale, direct in Word. Fa-ti un upgrade la contractele tale folosind template-uri dinamice si paragrafe refolosibile, fara a parasi Word. Adauga si foloseste template-uri si jongleaza cu clauzele contractuale din cateva click-uri. Nu trebuie sa reinventezi roata de fiecare data cand incepi o intampinare sau un contract. Salveaza in KoalaDocs documentul de la care vei incepe lucrul si partajeaza-l cu toata echipa.

VEZI MAI MULTE

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer