English
Start Free trial

TERMENI SI CONDITII SITE

 

INTRODUCERE

Bine ati venit pe keyvision.ro!

keyvision.ro este un site web administrat de Softventure S.R.L. (Site-ul), societate organizata si care functioneaza in baza legii romane, cu sediul in str. Alexandru Deparateanu nr. 23, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/9042/2011, avand Cod Unic de Inregistrare 28914997, capital social 200 lei, telefon: +40 723 694 193, e-mail:  office@softventure.ro (“Softventure”).

Prin intermediul Site-ului, Softventure va ofera acces la o varietate de resurse, printre care se numara Site-ul, informatiile despre serviciile oferite si serviciile care pot sau nu sa fie disponibile pentru achizitionare.

Utilizand Site-ul, acceptati si sunteti de acord cu acesti Termeni si conditii.

In situatia in care nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile, va rugam sa parasiti Site-ul si sa nu il mai accesati.

UTILIZAREA DE CATRE DVS. A SITE-ULUI

Limitarea utilizarii 

Nu aveti dreptul sa distribuiti, sa publicati, sa licentiati sau sa vindeti in scop comercial informatiile sau serviciile oferite de Softventure.

Notificare speciala pentru documentele disponibile pe Site 

Se acorda permisiunea pentru utilizarea documentelor (cum ar fi comunicate de presa, foi de date si intrebari frecvente) aferente Site-ului, in conditiile urmatoare:

(1) notificarea urmatoare privind dreptul de autor: „© 2018 Softventure S.R.L. • Toate drepturile sunt protejate” trebuie sa apara in cadrul tuturor copiilor si trebuie sa includa atat notificarea privind dreptul de autor, cat si aceasta notificare de permisiune;

(2) utilizarea documentelor aferente Site-ului trebuie sa aiba numai scop informativ, necomercial sau personal, iar aceste documente nu vor fi copiate sau publicate pe niciun computer de retea si nici difuzate prin vreun suport fizic, decat daca se permite acest lucru prin exceptii de la legislatia aplicabila privind dreptul de autor; si

(3) documentele nu vor fi modificate.

Utilizarea in orice alt scop este strict interzisa prin lege si poate atrage aspre sanctiuni civile sau penale.

Documentele mentionate mai sus nu includ designul sau layout-ul Site-ului sau al oricarui alt site web detinut, administrat, licentiat sau controlat de Softventure. Elementele site-urilor Softventure sunt protejate conform legislatiei privind marcile, concurenta neloiala si alte legi relevante si nu pot fi copiate sau imitate partial sau in intregime. Nu aveti dreptul sa copiati, sa retransmiteti sau sa puneti la dispozitie sigle, elemente grafice, sunete sau imagini de pe site-urile apartinand Softventure, cu exceptia cazului in care Softventure sau legislatia aplicabila permite acest lucru in mod explicit.

Documentele si elementele grafice asociate publicate pe Site sau in cadrul serviciilor oferite de Softventure pot include inadvertente tehnice sau erori tipografice. Informatiile din prezentul document se modifica periodic. In orice moment, SoftVenture si/sau colaboratorii sai au dreptul sa aduca imbunatatiri si/sau modificari serviciilor si/sau informatiilor descrise in acest document.

LINKURILE SPRE SITE-URI ALE UNOR TERTE PARTI

Site-ul poate sa includa linkuri catre site-urile unor terte parti care va permit sa parasiti Site-ul. Aceste site-uri legate nu se afla sub controlul companiei Softventure, iar Softventure nu raspunde pentru continutul niciunui site legat, al niciunui link inclus intr-un site legat sau al niciunei modificari ori actualizari aduse site-urilor respective. Softventure furnizeaza aceste linkuri numai pentru confortul dvs., iar includerea unui link in cadrul Site-ului nu implica aprobarea de catre Softventure a site-ului respectiv. Utilizarea de catre dvs. a site-ului unei terte parti este reglementata de termenii si conditiile aplicabile site-ului respectiv.

LIMITARILE CU PRIVIRE LA UTILIZAREA DE CATRE MINORI

Pentru a beneficia de serviciile Softventure, este necesar sa fiti major, conform legislatiei in vigoare.

ERORILE DE PE SITE

Ne straduim sa publicam informatii exacte, sa actualizam Site-ul cu regularitate si sa corectam erorile atunci cand le descoperim. Cu toate acestea, orice continut de pe Site poate fi incorect sau neactualizat intr-un anumit moment. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari Site-ului in orice moment, inclusiv preturilor, specificatiilor, ofertelor si disponibilitatii serviciilor si produselor software.

INCETAREA UTILIZARII SITE-ULUI

Softventure are dreptul sa inceteze utilizarea de catre dvs. a Site-ului in orice moment, din motive intemeiate, inclusiv, fara limitare la, urmatoarele motive:

  • ati incalcat acesti Termeni si conditii; sau
  • Site-ul nu mai este administrat de Softventure.

Softventure are dreptul sa modifice, sa inceteze sau sa suspende in alt mod Site-ul in orice moment si din orice motiv, fara notificare in prealabil. Contactati SoftVenture, daca o astfel de modificare, intrerupere sau suspendare afecteaza utilizarea de catre dvs. a serviciilor ori va perturba activitatea in orice alt mod.

 

Va multumim!

Dezvolta-ti firma de avocatura!

Alatura-te marilor case de avocatura care au ales solutia KeyVision!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KeyVision PRO - Soft pentru avocati - Footer